Grenzeloos Ondernemen is terug in Duitsland. Sofieke Suidman-Schuil en Radboud Langenhorst zijn Nederlandse ondernemers in Berlijn. Sofieke is leadership coach en founding partner bij netwerk ForChiefs. Radboud is ceo van marketingbedrijf FSG en co-founder van marketing analytics tool Kickbite.

In deze podcast hoor je hoe ze hun bedrijven succesvol laten groeien in de grootste economie van Europa. Want vergis je niet, Duitsland is ‘großes Geschäft’ – big business. Na Amerika, China en Japan heeft onze grote buur met een bruto binnenlands product (bbp) van 3.346 miljard euro de vierde economie van de wereld. Duitsland is ook met ruim 21 procent de grootste economie van de EU-28, gevolgd door Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

En dat is goed nieuws voor ons Nederlanders, want de Duitsers mogen ons wel. De combinatie van beide landen is ‘Super’, vertelt Sofieke in de podcast. En als wij dat als Hollanders omarmen dan is dat goud waard.

Host Folkert Tempelman van Grenzeloos Ondernemen is in deze podcast te gast bij Radboud en Sofieke op het hoofdkantoor van FSG in Kreuzberg, een hippe wijk in Berlijn. Ze praten over zaken doen in Duitsland, de impact van corona en de business toekomst.

Veel luisterplezier en laat van je horen als je vragen en tips hebt, of zelf ook wel in de podcast wil. We zijn altijd op zoek naar toffe internationale ondernemers over de hele wereld. Stuur een berichtje via de LinkedIn van Grenzeloos Ondernemen, of mail naar go@grenzeloosondernemen.com. Join the movement!

forchiefs.com
fsgberlin.com
kickbite.io
linkedin Sofieke
linkedin Radboud
linkedin Folkert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *