1. Voor wie is Grenzeloos Ondernemen bedoeld?

Grenzeloos Ondernemen is er voor iedereen die meer wilt weten en leren over internationaal ondernemen, export en zaken doen over de grens. De podcast is ook interessant als je inspirerende verhalen wilt horen van ondernemende Nederlanders in het buitenland. Je krijgt praktijkvoorbeelden en via de community van Grenzeloos Ondernemen connect je met ondernemers, overheden, bedrijfsleven en luisteraars in een wereldwijd netwerk.

2. Hoe kan ik me abonneren op de podcast?

Grenzeloos Ondernemen is te horen op alle grote podcast platforms. Zoals Spotify, Apple Podcasts, Stitcher, Soundcloud, Google Podcasts en JUKE. Klik op de linkjes en abonneer je in je eigen favoriete podcast app. Je krijg dan altijd automatisch een update in je podcast feed en je mist nooit een nieuwe aflevering.

3. Hoe kom ik in contact met de podcast?

Je kan heel makkelijk in contact komen met Grenzeloos Ondernemen. Vul het formulier in op de contact page, of stuur een mailtje naar go@grenzeloosondernemen.com. Je kan ook altijd via social media in contact komen. We zitten vooral op LinkedIn.

4. Ik wil in de podcast, kan dat?

Ja dat kan. We zijn altijd op zoek naar interessante internationale ondernemers, bedrijven en organisaties met inspirerende verhalen. Houd in gedachten dat we vooral op zoek zijn naar content waar we met z’n allen beter van worden. Dus praktische info, handige tips en business knowhow die ook nog eens duurzaam, circulair en internationaal maatschappelijk verantwoord zijn. Heb jij zo’n verhaal, neem dan snel contact op. We horen graag van je.

5. Wie maakt Grenzeloos Ondernemen?

Grenzeloos Ondernemen wordt gemaakt door ondernemer Folkert Tempelman en zijn team. Folkert werkt als mediaproducer, podcastmaker en radiopresentator. Hij woonde zelf jaren in het buitenland en connect tegenwoordig vanuit Amsterdam met de wereld om know how van internationale Nederlandse ondernemers te verzamelen en hun kennis te delen. Folkert deed dit tot nu toe onder andere in Azië, de USA, Zuid Amerika, de Caribbean en Europa. Check hier z’n LinkedIn.

6. Wanneer gaan jullie weer on tour?

Zo snel mogelijk! Door corona zijn wij ook amper aan het reizen. Pas als alles weer veilig is en we verantwoord naar het buitenland kunnen, gaan we weer op pad. Zodra het kan zijn we met de podcast weer te vinden bij de internationale community van Grenzeloos Ondernemen. Normaal gesproken zijn we veel op locatie en recorden we podcasts over de hele wereld.

5. Kan ik adverteren en samenwerken met de podcast?

Ja dat kan, er zijn allerlei manieren om samen te werken met Grenzeloos Ondernemen. Een goede klik in content, doelgroep en visie vinden we belangrijk. We werken daarom het liefst met lange termijn partnerships waar alle partijen het meeste baat bij hebben. Grenzeloos Ondernemen heeft verschillende partnership modellen met veel ruimte voor creatieve oplossingen en out of the box concepten. Er is van alles mogelijk, van advertentie tot aanschuiven in de podcast.

We zijn trots op de samenwerkingen die we nu al hebben met ONL voor Ondernemers, Transfer International Business Consultancy, Holland House Colombia, NLinBusiness de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het Dutch Good Growth Fund (DGGF) en het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF). Als je ook partner wilt worden kan je ons mailen op go@grenzeloosondernemen.com. Voor meer info, de mediakaart van Grenzeloos Ondernemen en natuurlijk voor een goed gesprek over de kansen en mogelijkheden.