Grenzeloos Ondernemen vanuit New York City. We zitten in de wijk Williamsburg in Brooklyn, vlakbij de East River. Presentator Folkert Tempelman is te gast bij Pim Zeegers, eigenaar van Pim Philip Experiences. Documentairemaker Ilja Willems, eigenaar van mediaproductiebedrijf Bureau NY. En ondernemer Gertjan Meijer, mede-eigenaar van lifestyle company Arch and Hook

Pim Zeegers, oprichter van Pim Philip, heeft de afgelopen zes jaar gewerkt als gediplomeerd gids en organisator van persoonlijke en zakenreizen in New York. Hij en zijn team hebben met een indrukwekkend aantal gasten gewerkt en een sterk netwerk van medewerkers opgebouwd om succesvolle reizen samen te stellen. Voordat hij in 2010 naar New York verhuisde, woonde Pim in Rotterdam, Amsterdam en Brussel, waar hij voor verschillende internationale bedrijven werkte. Stedelijk samenspel, trends en design zijn al zijn hele carrière doorklinkende thema’s.

Ilja’s Bureau NY is een in Brooklyn gevestigd, full-service, creatief productiebedrijf gespecialiseerd in documentairefilms, met tientallen jaren ervaring in televisiefilm- en documentaireproducties. Omdat ze uit Nederland komen hebben Ilja en haar man een goed begrip van de Europese manier van produceren en filmen. Tegelijkertijd hebben ze een grondige kennis over het organiseren, filmen en realiseren van projecten in de Verenigde Staten en daarbuiten. Bureau NY heeft de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk van lokale bemanning opgebouwd en heeft kennis van vele interessante onderwerpen, personages en locaties in New York en de rest van de VS.

Arch & Hook, het bedrijf van Gertjan, ontwikkelt volledig duurzame, hoogwaardige, op maat gemaakte kledinghangers. Zoals alle branches staan de mode-, retail- en horecasector voor de belangrijke uitdaging om (meer) te verduurzamen. Arch & Hook richt zich op de lange termijn met een kwaliteitshanger die is gemaakt van duurzame en gecertificeerde materialen, in plaats van te kiezen voor de laagste kosten.

www.grenzeloosondernemen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *