Grenzeloos Ondernemen is dé wereldwijde podcast en community over ondernemen, export en zakendoen in het buitenland. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

In de podcast van Grenzeloos Ondernemen hoor je praktijkverhalen van Nederlanders die internationaal zakendoen. Je krijgt bruikbare informatie en handige tips van ervaren ondernemers die vaak duurzaam, circulair en internationaal maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Ze vertellen hoe ze zijn begonnen, delen hun buitenlandse ervaringen en geven een inkijk in wat je wel, en juist niet moet doen bij export en ondernemen over de grens.

Community
Grenzeloos Ondernemen wordt gemaakt voor en door ondernemers. We zijn een wereldwijde community. De meesten van ons ondernemen zelf in binnen- en buitenland. Of we werken bij bedrijven en organisaties die (bezig zijn met) internationaal zakendoen. De community verbindt ondernemers, overheden, bedrijfsleven en luisteraars in een wereldwijd netwerk. Samen leren we van elkaar en worden we beter.

Wereldwijd online en offline
Het liefst ondernemen we face to face. En als het kan, dan zoeken we elkaar op. Maar om internationaal zaken te doen zitten we (gelukkig) niet meer altijd in het vliegtuig. In deze tijd connecten we makkelijk digitaal. Social media speelt daarom een grote rol in de community van Grenzeloos Ondernemen. We zijn vooral actief op LinkedIn. Daarnaast is Grenzeloos Ondernemen te horen op alle grote podcast platforms. Zoals Spotify, Apple Podcasts, Stitcher, Soundcloud, Google Pocasts en Juke.

Partners
Bij Grenzeloos Ondernemen draait het om samenwerken. We doen daarom veel met partners die ook internationaal ondernemen. De partners van Grenzeloos Ondernemen schuiven regelmatig aan als spreker in de podcast. En je komt ze tegen als kenner in de community om specifieke knowhow, ervaring en tips te delen.

Onze partners zijn ONL voor OndernemersTransfer International Business ConsultancyHolland House Colombiade Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)het Dutch Good Growth Fund (DGGF) en het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF). Je kan contact met ons opnemen voor meer informatie over partnerships.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *